Suntem din 2007 agent MONEYGRAM in Romania, MONEYGRAM ofera un serviciu premium de transfer de bani in peste 200 de tari si teritorii cu peste 350.000 de locatii in toata lumea.

De la agentiile Smith&Smith poti trimite bani in Romania si strainatate prin serviciul Moneygram Send la comisioane foarte avantajoase. Comisioanele le regasesti in site in rubrica comisioane!

Partenerii globali ai Smith & Smith pun la dispozitie o retea de circa 300.000 de puncte de acces prin care pot fi transferati bani catre reteaua Smith & Smith din Romania si Republica Moldova.

Printre partenerii nostri se regasesc: RIA EURONET, AZIMO, Small World, REMITLY, JSC MFI INTELEXPRESS, XOOM, I-Transfer, EUROPHIL, MONTY GLOBAL PAYMENTS, GS CASH LINE LTD GYPRUS, maib (MOLDOVA AGROINDBANK).

Daca te prezinti la ghiseele MONEYGRAM sau ale partenerilor Smith & Smith din strainatate solicita serviciul de transfer de bani in Romania prin Smith & Smith si poti beneficia de acoperirea nationala a retelei Smith & Smith, de avantajele programului prelungit de lucru, a schimbului valutar pe cont si a celorlalte servicii suplimentare.

Logo MoneyGram Logo Small World Logo RIA