Up.date:Agentia Popesti Leordeni se va inchide la ora 18.
Va informam ca toate agentiile Smith&Smith proprii si partenere sunt deschise si functioneaza dupa programul normal cu exceptia celor din zonele care se incadreaza in noile reglementari impus de tatea autoritati cu privire la rata de infectare. In cazul in care rata de infectare depaseste 6 la mie agentiile se vor inchide in zilele de vineri, sambata si duminica la ora 18 dar se va respecta programul standard daca acestea este mai mic de ora 18, iar in cazul in care rata de infectare depaseste 6 la mie programul va fi redus toata saptamana pana la ora 18.
Pentru siguranta va rugam sa verificati pe site informatiile actualizate si eventual sa sunati la agentia din localitatea dumneavostra.
Toate agentiile Smith&Smith respecta normele de siguranta si protectie pentru prevenirea raspandirii Coronavirus!
Va rugam ca la ridicarea banilor sa purtati masca si sa respectati masurile de distantare sociala pe langa restul de masuri impuse de catre autoritatile locale!
Detalii program agentii gasiti in pagina: Agentiile Smith & Smith
Va stam la dispozitie zilnic intre orele 09:00 si 21:00 (ora Romaniei).

Telefon:
*5588;
(+4)021 331 8000 ,
(+4)021 335 8800,
(+4)0751 128820,
WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal in orice retea mobila) Puteti afla informatii despre serviciile oferite sau puteti afla detalii despre situatia tranzactiilor dumneavoastra la numerele de telefon afisate mai sus.
Va vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.
Echipa Smith&Smith!!!!

PENTRU O MAI BUNA INFORMARE VA RUGAM SA SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON AL AGENTIEI SMITH AFISAT IN RUBRICA:Agentiile Smith & Smith