Transfera bani online !


Pentru detinatorii de carduri, Smith&Smith va pune la dispozitie o platforma de transfer de bani rapid si economic catre beneficiarii din Romania si Republica Moldova. Aplicatia mobila pentru IOS si Android disponibila in Google Play si Appstore,Folosind platforma de transfer de bani online, poti trimite bani de pe cardul personal in EURO,USD,GBP si LEI, la orice ora din zi sau din noapte, in Romania si in Republica Moldova, fara a te mai deplasa la o agentie de transfer. Beneficiarul nu are nevoie de un cont bancar pentru a ridica banii. Nu se plateste nici un comision suplimentar la ridicarea banilor. Banii se pot ridica in EURO,USD,GBP si LEI la un curs de schimb foarte avantajos.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe site-ul nostru si sa introduci datele beneficiarului iar in doar cateva momente, banii tai vor ajunge la destinatie. Transferul este instant. Daca ai mobil descarca aplicatia.

Unde ajung banii transferati online ?


- La agentia Smith&Smith, BCR aleasa de platitor
- La agentia Victoriabank aleasa de platitor pentru beneficiarii din Republica Moldova


Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.
Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Se pot folosi numai cardurile personale.

Pentru orice tip de problema legata de transferurile de bani on line, iti stam la dispozitie de luni pana duminica de la 09:00 la 21:00 (ora Romaniei) la numarul de telefon (+4)021 331 8000, apelabil in limba romana. Sau poti trimite mesaj pe WhatsApp (+4) 0759.034.849

*Timpul de transfer depinde de modalitatea de plata aleasa.
+
Transfer de bani online
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI / 500USD / 450GBP
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR