Smiley face

Smith&Smith continua extinderea retelei proprii.


Prima agentie SMITH & SMITH din Alba Iulia si a opta din Ardeal se va deschide pe 1 decembrie!

Noua agenţie SMITH & SMITH va fi functionala incepand cu data de 1 decembrie, de Ziua Naţionala, in Centrul Comercial ALBA MALL.

Cu un program extins de lucru, respectiv zilnic intre 10 si 22, agentia va deservi clientii din Alba Iulia si din împrejurimi oferind o gama variata de servicii: transfer de bani, operatiuni MoneyGram, deschideri de conturi de plati, schimb valutar pe cont, reincarcari de cartele telefonice, servicii M-Pesa, etc.

“Ne bucuram ca Sarbatoarea Nationala de 1 decembrie ne gaseste prezenti în Capitala Unirii cu cea de-a 57-a unitate teritoriala. Numarul mare de romani plecati la munca in strainatate din Judetul Alba, cu precadere in Spania, Italia si mai nou in Anglia si Germania, ne-a determinat sa deschidem aceasta unitate.
Am ales ca locaţie Centrul Comercial ALBA MALL pentru a putea oferi servicii de calitate într-un spaţiu civilizat, cu un program extins de lucru, raspunzand astfel solicitarilor numerosilor clienti care vor sa ridice banii dupa orele de serviciu, ore la care multi platitori, in special banci, isi termina programul de lucru cu clientii", ne-a declarat Valentin Daeanu, reprezentantul SMITH & SMITH.
+
Transfer de bani online
De pe card
Din cont
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR+

Romania EXPRESS si Moldova EXPRESS

Transfer de bani rapid intre agentiile SMITH & SMITH din Romania si agentiile Victoriabank din R.Moldova. Tarife incepand cu numai 5 lei respectiv 3 euro.

Detalii
+
Stiri
MoneyGram Logo