SMITH&SMITH - Institutie de Plata, autorizata de catre BNR, lanseaza primul automat de transfer de bani (Automat de Transfer de Bani) prin intermediul caruia se pot face plati catre beneficiari in Lei, Euro, Lire si Dolari, la un curs mai bun decat cel practicat de sistemul bancar. Automatul de transfer de bani accepta doar moneda nationala (Lei).
Acesta este instalat in Centrul Comercial Auchan din Drumul Taberei, din Bucuresti.

Platile pot reprezenta atat remiteri de bani catre cele 75 de agentii Smith&Smith din toata Romania si catre cele 100 de agentii Victoria Bank din Republica Moldova, cat si plati in conturi bancare in Romania si Uniunea Europeana.

Platile pot reprezenta:
- rate credit
- rate leasing
- taxe
- impozite
- amenzi
- facturi etc.

SMITH&SMITH va dezvolta, de asemenea, in urmatorii doi ani o retea formata din astfel de aparate ce vor fi amplasate in centre comerciale, statii de benzinarie si in orice locatie in care sa-i permita clientului accesibilitate pana la ore tarzii.

Lansarea primului automat de transfer de bani, in data de 24 ianuarie - Mica Unire, nu a fost intamplatoare, deoarece aparatul poate fi utilizat si de cei care vor sa trimita bani in Republica Moldova. SMITH&SMITH este prima institutie de plata care gestioneaza o retea de plata comuna, atat in Romania, cat si in Republica Moldova, facilitand transferul de bani intre cele doua tari.
Acesta este un prim proiect pe care il dedicam anului Centenar, urmand ca pe parcursul anului 2018 sa onoram aceasta sarbatoare tuturor romanilor si cu alte actiuni.
+
Transfer de bani online
De pe card
Din cont
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR+

Romania EXPRESS si Moldova EXPRESS

Transfer de bani rapid intre agentiile SMITH & SMITH din Romania si agentiile Victoriabank din R.Moldova. Tarife incepand cu numai 5 lei respectiv 3 euro.

Detalii
+
Stiri
MoneyGram Logo