Puteti obtine un CURS DE SCHIMB VALUTAR foarte avantajos

Detalii:

Produsul “LICITATII VALUTARE – TRANSFER CREDIT” reprezinta o facilitate a contului de plati, prin care clientul poate cumpara/vinde EURO pe cont, la un curs negociat, valabil la data efectuarii schimbului valutar. Cursul este stabilit in momentul schimbului propriu-zis.

Cum se procedeaza?
Clientul alimenteaza prin virament (transfer bancar) contul de plati deschis la SMITH&SMITH;, intra in licitatie valutara, iar sumele provenite din aceasta se vor transfera, pe baza de ordin de plata completat de client, catre alte conturi bancare din tara sau strainatate.

Cui se adreseaza?

Se adreseaza in special clientilor care doresc sa achizitioneze bunuri si servicii cu plata prin transfer, sau achitarea oricarei obligatii angajate in valuta (rate de credit, asigurari, etc).

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie de luni pana vineri, de la 9:00 la 17:00 la numarul de telefon: (+4) 021 331 8006
+
Transfer de bani online
De pe card
Din cont
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR+

Romania EXPRESS si Moldova EXPRESS

Transfer de bani rapid intre agentiile SMITH & SMITH din Romania si agentiile Victoriabank din R.Moldova. Tarife incepand cu numai 5 lei respectiv 3 euro.

Detalii
+
Stiri
MoneyGram Logo