Consiliul de Administrație al ELCEN a decis în ședința de joi înaintarea cererii de intrare în insolvență a societății către Tribunalul București, informează un comunicat al companiei.

Decizia a fost luată având în vedere situația financiară a Electrocentrale București SA și datoriile înregistrate la furnizorii și distribuitorii de combustibil, servicii și produse, situație generată de neîncasarea contravalorii pentru marfa livrată, de la RADET București.

Decizia luată în cadrul ședinței de joi derivă din necesitatea reorganizării societății, dar și din cea de a asigura continuitatea producerii și furnizării agentului termic pentru locuitorii din București, precizează comunicatul.
În acest moment, datoriile totale ale ELCEN au ajuns la aproximativ 1,6 miliarde de lei, iar creanțele înregistrate de RADET însumează aproximativ 3,6 miliarde de lei. Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) a cerut miercuri intrarea în insolvență.

Sursa: Mediafax
+
Transfer de bani online
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR+

Romania EXPRESS si Moldova EXPRESS

Transfer de bani rapid intre agentiile SMITH & SMITH din Romania si agentiile Victoriabank din R.Moldova. Tarife incepand cu numai 5 lei respectiv 3 euro.

Detalii
+
Stiri