N-avem sange!

Fii si tu inger pentru cei aflati la nevoie!

Nu doar cei care asteapta o picatura de sange sunt fericiti in momentul in care apare un donator, ci si donatorul insusi are de castigat, asta pentru ca donarea de sange este benefica pentru organism.

"N-avem SANGE" este un proiect national care are in vedere stimularea donarii voluntare de sange si constientizarea faptului ca exista oameni care au mare nevoie de sange pentru a supravietui.

Anul acesta, in primele trei luni, s-au desfasurat la nivel national trei actiuni de donare de sange la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti (CTSB), in urma carora au fost inregistrate si testimoniale ale donatorilor. Acestea au avut loc in 18 ianuarie, 22 februarie si 29 martie 2018.

De asemenea, au fost efectuate si doua intalniri cu grupul de bloodFLUENCERI, respectiv pe 25 ianuarie si 15 februarie, unde s-au discutat aspecte generale ale programului, cat si alte informatii referitoare la fiziologia donarii.

Pe langa mobilizarea persoanelor care pot deveni donatori si pot salva un om pe care nici macar nu il vor intalni, campania a urmarit si mentenanta site-ului www.n-avemsange.ro si a paginii de Facebook N-avem SANGE.

In urma celor trei actiuni care s-au desfasurat in prima parte a anului curent s-a notificat o crestere de 5,28%, fata de aceeasi perioada a anului 2017.

* Smith&Smith este partener al campaniei "N-avem SANGE" *.
+
Transfer de bani online
De pe card
Din cont
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR+

Romania EXPRESS si Moldova EXPRESS

Transfer de bani rapid intre agentiile SMITH & SMITH din Romania si agentiile Victoriabank din R.Moldova. Tarife incepand cu numai 5 lei respectiv 3 euro.

Detalii
+
Stiri
MoneyGram Logo