O data cu autorizarea de catre Banca Nationala a Romaniei a societatii SMITH & SMITH ca institutie de plata si acordarea licentei pentru deschideri de conturi de plati si efectuarea de plati intr-o gama variata de posibilitati,contribuabilul roman are posibilitatea de a-si plati inpozitele si taxele locale prin agentiile SMITH & SMITH din Romania.

Mult mai rapid, mai confortabil si implicit mai civilizat.Pentru efectuarea unei plati este necesara cunoasterea sumei de plata, a tipului de impozit ce urmeaza a fi platit precum si a contului bancar aferent impozitului.

Toate aceste date sunt trecute pe instiintarile de plata care sosesc prin posta in primele luni ale fiecarui an, in cea mai mare parte din localitatile din Romania.

"Plata taxelor si impozitelor la inceputul fiecarui an, un calvar pentru multi romani, a devenit acum mult mai "prietenoasa" prin posibilitatea pe care SMITH & SMITH o ofera contribuabililor din Romania care pot acum sa isi efectueze aceste plati prin cele 60 de agentii SMITH & SMITH din toata tara.

Acestia vor trebui sa se prezinte cu INSTIINTARILE sau de la caz la caz, cu SOMATIILE de PLATA, care sunt trimise prin posta si care contin toate datele necesare efectuarii in bune conditii a platilor. Mult mai rapid si mult mai civilizat !" a declarat Andrada TRANDAFIR, sef serviciu Sisteme de Plata din cadrul SMITH & SMITH.
+
Transfer de bani online
De pe card
Din cont
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR+

Romania EXPRESS si Moldova EXPRESS

Transfer de bani rapid intre agentiile SMITH & SMITH din Romania si agentiile Victoriabank din R.Moldova. Tarife incepand cu numai 5 lei respectiv 3 euro.

Detalii
+
Stiri
MoneyGram Logo