Transfer de bani - MOLDOVA EXPRES


Incepand cu un comision de numai 3 EURO, acum poti trimite bani de la oricare din cele 54 de agentii Smith & Smith, catre una din cele 90 agentii Victoriabank SA din R.Moldova.

Transferul este instantaneu.

Serviciul este valabil, in aceleasi conditii de pret si din R.Moldova catre Romania.

Se pot transfera sume de pana la 10.000 EURO/USD pe tranzactie. Pentru cei care doresc sa efectueze si operatiuni de schimb valutar (din LEI in EURO/USD), Smith & Smith ofera un curs foarte competitiv.


Valentin Daeanu, SMITH & SMITH: “Serviciul se adreseaza cu precadere cetatenilor R.Moldova aflati pe teritoriul Romaniei. Fie ca sunt elevi sau studenti , fie ca sunt angajati sau turisti, serviciul de transfer de bani "Moldova Expres" reprezinta varianta optima de transfer de bani - este ieftina, rapida si sigura.

Prin parteneriatul de peste 10 ani pe care il avem cu Victoriabank SA, oferim calitate si siguranta in transferul de bani catre cele 90 de locatii din R.Moldova Dovedim astfel ca numai impreuna suntem mai buni, mai competitivi!"

+
Transfer de bani online
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI / 500USD / 450GBP
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR+

Romania EXPRESS si Moldova EXPRESS

Transfer de bani rapid intre agentiile SMITH & SMITH din Romania si agentiile Victoriabank din R.Moldova. Tarife incepand cu numai 5 lei respectiv 3 euro.

Detalii
+
Stiri