Institutia de plata Smith&Smith infiintata in anul 1999 este prima companie specializata in servicii de plata si transfer de bani care activeaza in Romania.

In peste 20 ani de activitate, am castigat increderea clientilor nostri oferind o gama diversa de servicii de plati rapide si comisioane atractive.

Calitatea serviciilor, comisioanele reduse si acoperirea nationala a retelei au asigurat vectorul dezvoltarii institutiei de plata Smith&Smith.

Reteaua Smith&Smith este formata in prezent din peste 100 de agentii:

- Dintre care multe cu program prelungit deschise in marile centre comerciale, 7 zile din 7 zile , 12 ore pe zi. - 650 de agentii ale agentilor nostri BCR, MaxBet, Packen, Hans si Victoriabank in Republica Moldova. Smith&Smith a procesat cu succes tranzactii echivalentul a peste 5 miliarde de USD, pentru circa 1.000.000 de clienti unici.

- Peste 300.000 de puncte de acces in toata lumea apartinand partenerilor straini dintre care amintim: MoneyGram, RIA EURONET, AZIMO, Small World, REMITLY, JSC MFI INTELEXPRESS, XOOM, I-Transfer, EUROPHIL, MONTY GLOBAL PAYMENTS, GS CASH LINE LTD CYPRUS, maib (MOLDOVA AGROINDBANK)

- Suntem din 2007 Super Agent pentru MONEYGRAM, leader in domeniul transferurilor de bani cu peste 350.000 de locatii in peste 200 de tari si teritorii.

Smith&Smith este optiunea preferata de multi clienti romani si straini si pentru faptul ca procesam plati in EURO, USD, GBP si LEI, oferim cursuri bune de schimb valutar pe cont si deschidem conturi de plati pentru facilitarea platilor in tara si in strainatate.

Cele mai noi servicii oferite sunt:

Transfer de bani in ASIA detalii pe:
Asia Transfer
Servicii de trimis bani din Romania in lume detalii pe:
Trimite bani
Si toate acestea, la tarife si comisioane greu de concurat !
Agentiile Smith & Smith
Smith & Smith - de peste 20 ani alaturi de tine!