Transferul cu numerar este varianta clasica de transfer de bani, cea mai cunoscuta si cea mai utilizata in prezent.

Pentru acest tip de serviciu Smith & Smith pune la dispozitie o retea formata din peste 100.000 de agentii de incasare din strainatate, prin partenerii straini.

In Romania si Republica Moldova sunt disponibile cele 650 de agentii ale BCR, Victoribank, la care se adauga Agentile Smith & Smith cu program prelungit.

La agentiile proprii oferim si servicii de schimb valutar pe contul de plati, la cursuri favorabile.

Se pot trimite bani celor dragi prin intermediul serviciului nostru online de pe cardul bancar personal iar banii tai ajung in siguranta la destinatie, rapid, fara costuri ascunse, la cele mai mici comisioane. Mai multe detalii aici

Prin Smith & Smith se pot primi bani din toata lumea, se pot trimite bani in toata lumea sau se poate opta pentru serviciul de transfer de bani rapid intre agentiile noastre.
Transferul de bani de la o agentie Smith&Smith in strainatate sau in tara se poate efectua prin servicile: RIA Money Transfer; MoneyGram si Smith&Smith.

Se pot trimite bani direct in EURO, GBP, USD si LEI, iar la agentiile Smith&Smith si partenere platim exacte ceea ce ati trimis si anume EURO, USD, GBP si LEI.
+
Transfer de bani online
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI / 500USD / 450GBP
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR